Sabtu, 18 Februari 2012

love not hate. . .

    BiLa aQ sLah..'' toLoNg mAaFkAn LhA ''.. aQ xiNgiN BuAd..KaU mNaGiS..
aQ tAu Kau mArAh .. aQ tAu kAu LuKa..tEtApI JaNgAn PakSa UNtUK BeRpIsAh ..
aQ InGiN sLAloo B'SaMamu..WlAu snAnG WlAu kiTa SuSah.. MGkIn aQ sLaH dimTamu TpY xPNaH t'FiKiR KaU prGi TglkN aQ..mGkIN aQ sLaH DmTamu ..MGkiN aQ lMaH DmTamu..'' HnYa bIsA b'bOHong MaAf ATaS slAh ku..''

Khamis, 29 Disember 2011

untuk adeq , , ,
adeq , akq sayang dekat adeq , tenggs sbb sudi rapat ngan akq ,jage time sket n what ever lha erk , ,sriesly jeles tengok adeq rapat ngan budark laen , uhuhu , tapy nk buad cmner adeq bukan hak milik kekal akaq uen , lagi satu akaq mara 2 tue bukan saje jer mara but ader sebabyer okey , bak kater kamoooo mara tandayer SAYANG , , 
okey itu jer tok rini okey , byer ,syang kmoo. .

Rabu, 28 Disember 2011

sahabat sejati sentiasa dihati .

SAHABAt , ,
kiranya waktu sekejap itu menjadi kenangan untuk kita ingati sepanjang zaman , ingatlah aku selagi kau mampuu ,. jika pula masa mendatang mamisahkan keakraban yang telah bertahun terbina , ,ukir lha secebis ''tentang aku '' dihatimu , agar nanti tika bersua kau masih mengigati siapa diriku. . .

29/12/2011

 masa awak tak bg khabar berite , saya penah terfikir untuk bunuh diri ., saya gunekan tauhu untuk ketuk kepala , pakai cotton bud potong nadi , bonceng basikal dan lggar daun pokok , telan vitamin dengan gelojoh ,terjun bagunan dengan payung terjun , .lihat betapa pentingyer awak dalm idop saya. . 

camilya amilya. .


anies,bella,peija,kira,daiy,teija,miera.

 

hey . ,

 
 hey, ,hari ni bufday camilya amilya ,but aque ta dapt nk wish depan2 ,then aque hnye mmpu wish at dlam fon sjer ,bydaway ,kdit aque cm low td,tbe2 aque terfkir nk wish at dea dulu n nk jdy org first wish ,aque un sent mcg and wish. .akhiryer aque dpat jugak jdy org first tok wish dea punyer bufday ari niey,, , ,syangkmooooo<3<3<3

happy. .:)

salam. ,
hai,semua thkx coz join my blog today. .
bydaway tadak paper un nk bgtaw just i want too say coz dapt bud blog lg stu , n blog ni aque uad saja nk bgtaw aper yg aque rse time aque da bes skolha 2011 , rase bosan , rase rndu nga mmber 2, n smue lha hahahah....okey itu jer . . .arap u all follow my blog okey. . !!
byer .,

@ pengikut setie saya @

Follow by Email